Здоров’я – на першому місці


Наближення зими – це завжди стрес для нашого організму. В у цей час послаблюється імунна система, а наш організм найбільше потребує вітамінів та енергії. Для працівників ЕКУ зимові захворювання не страшні, адже підприємство забезпечує безкоштовними ліками.

З метою профілактики захворювань ЕКУ надало усім працівникам підприємства можливість пройти безкоштовну вакцинацію проти грипу. Вакцинація відбуватиметься французькою вакциною «Ваксигрип Тетра»,  яка пройшла погодження в Міністерстві охорони здоров’я.

Як альтернативу з метою зміцнення імунітету працівники можуть отримати імуномодулюючий препарат «Новірин», що буде видаватись усім застрахованим працівникам (за винятком тих, хто проходить вакцинацію).

Нагадаємо, що всі працівники ЕКУ, які працюють більше одного року, є застрахованими та можуть безкоштовно отримувати ліки у випадку захворювання. Крім цього, з 2018 року за договором медичного страхування працівники ЕКУ мають можливість скористатися більшою кількістю безкоштовних послуг і медикаментів. Зокрема, у програму включено відшкодування за стоматологічні послуги на суму 400 грн, лікування ракових захворювань і захворювань хребта, вітаміни.

Будьте здорові!


Дата публікації: 14/11/2018