Працюємо згідно з трудовим законодавством


Топ-менеджери ЕКУ відвідали бізнес-семінар щодо змін у трудовому законодавстві, які увійшли в силу в 2019 році

Семінар провели фахівці юридичної компанії «Нексія ДК». Розглядалися актуальні питання організації та охорони праці, зокрема оплата праці, норми робочого часу у 2019 році, перенесення робочих днів, підготовка до візиту інспекторів Держпраці тощо.

Участь у семінарі взяли Остап САБАЛЬ, помічник генерального директора з адміністративних та правових питань; Галина БАРТИШ, керівник відділу персоналу Бродівського виробничого підрозділу; Роман КУЙБІДА, керівник відділу персоналу Перемишлянського та Золочівського виробничих підрозділу та Надія ПИРІЖОК, менеджер з персоналу Золочівського виробничого підрозділу.

«На семінарі ми змогли підкріпили свої знання по оформленні та порядку припинення трудових відносин, особисто поспілкуватися з професіоналами з питань трудового законодавства, а також поділитися досвідом  з представниками інших компаній та почути їхні практичні поради, – розповідає Надія ПИРІЖОК, менеджер з персоналу Золочівського виробничого підрозділу.

Також було надано досить вичерпну інформацію, як підприємству підготуватися до перевірки Держпраці у 2019 році. «Саме цьому питанню спікери семінару приділили багато уваги, детально розказували коли чекати даної перевірки, що перевірятимуть та чого варто «боятися», а також розказали про права інспекторів та роботодавців, – зазначає Надія ПИРІЖОК.

Крім цього, були висвітлені питання щодо оплати праці, організації робочого часу та відпочинку. «Даний семінар надав нам можливість ознайомитися з оновленими штрафами за порушення законодавства про працю. Хоча ця інформація у більшості була для нас знайомою, адже висвітлювалися питання, з якими менеджер з персоналу стикається щодня, це дало нам змогу вкотре переконатися, що ЕКУ працює згідно з трудовим законодавством», – підсумувала Надія ПИРІЖОК.


Дата публікації: 12/02/2019