Ліцеїсти відвідали ЕКУ


Побачити зсередини процес створення кабельних мереж для легендарних авто, ознайомитися з функціонуванням сучасного європейського підприєства та побачити умови роботи - все це можливо під час екскурсій на ЕКУ, які регулярно проводяться для всіх охочих. Нещодавано із професіографічною екскурсією у Золочівський виробничий підрозділ завітали школярі-дев’ятикласни Золочівського економічного ліцею, щоб побачити "з середини" роботу підприємства та зорієнтуватися у виборі актуальної та затребуваної професії.

Екскурсію провів майстер виробничого навчання Юрій ОЛЕКСА, який розповів про процес виготовлення електричних кабельних мереж для автомобілів від нарізки проводів і до пакування готової продукції. Ліцеїсти змогли побачити сучасне обладнанння для виготовлення кабельних мереж, дізнатися про міжнародні стандарти якості, яких дотримуються на ЕКУ, та ознайомитися з можливостями для працівників.

Про можливість кар'єрного росту на ЕКУ учням розповів майстер проекту BMW Микола КВАС, який працював на підприємстві на різних посадах, починаючи із монтера кабельного виробництва.

Учні дізналися, наскільки важливим для роботи на іноземному підприємстві є знання іноземної мови, а також дізналися про можливість розвиватися та вдосконалювати свої знання та навички.

Ліцеїсти мали змогу поспілкуватися з монтерами кабельного виробництва та контролерами якості, оцінити загальну робочу атмосферу, а також умови роботи і чистоту на підприємстві. Майстер виробничого навчання Юрій ОЛЕКСА розповів про матеріальне заохочення для працівників, харчування і медичне страхування, які забезпечує підприємство та стабільність роботи на ЕКУ.

Екскурсія на ЕКУ була знайомством із світом кабельних мереж та затребуваними професіями на ринку праці.


Дата публікації: 18/02/2019