НОВИНИ

Аудитор продукту Наталія КУЛЬМАТИЦЬКА отримала сертифікат від Volkswagen group

24-27 вересня навчання від замовника Volkswagen group у сонячній Іспанії пройшла Наталія КУЛЬМАТИЦЬКА, аудитор продукту Золочівського виробничого підрозділу.

Більше...
Працівник ЕКУ Тарас Онисько пробіг марафон

Підготовку до забігу довжиною 42 км Тарас Онисько поєднував із роботою на ЕКУ. Продовжуємо розповідати про наших працівників.

Більше...
Тут народжується Audi

ЕКУ виготовляє кабельні мережі до автомобілів легендарних брендів, серед яких – Audi. Після відправлення з «Електроконтакт Україна» готовий продукт прямує до замовника. Наприклад, кабельні мережі Audi потрапляють в Угорщину на завод, де збирають автомобілі. Про компанію Audi Hungaria Motor розповідає Олена ШАЛЕВА, інженер з якості Золочівського виробничого підрозділу.

Більше...
Місце зустрічі – їдальня

Робота на ЕКУ складається не тільки з трудових буднів, але й з веселих і смачних перерв. Другим за популярністю місцем після виробництва на заводі є, мабуть, їдальня. Це місце зустрічі колег і розмов за смачним та доступним обідом, який вартує для працівників всього 10 гривень.

Більше...
Безпека понад усе

Осінь на ЕКУ – час повторити основні правила безпечного поводження на робочому місці. Адже саме у вересні вже традиційно проводиться корпоративний День безпеки на всіх заводах концерну «Nexans». 17 вересня такі навчання провели на усіх виробничих підрозділах ТзОВ «Електроконтакт Україна» – у Перемишлянах, Золочеві та Бродах.

Більше...
ЕКУ розширює мережу довезення працівників

ТзОВ «Електроконтакт Україна», один із найбільших роботодавців Золочівського району, відкриває маршрут довезення до сіл Новоселище, Тростянець, Лука.

Більше...